Καλωσήρθατε στο VIP CLUB των συνεργατών της JTI.

Για να εισέλθετε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα αντίστοιχα πεδία και πατήστε «είσοδος»Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε όπως καλέσετε τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Συνεργατών του JTI VIP CLUB, στο 801 7007780, η οποία λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή (εξαιρουμένων επίσημων αργιών) από τις 09.30 έως και τις 17.30.


Η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους εμπορικούς συνεργάτες της JTI, οι οποίοι έχουν την ιδιότητα του επαγγελματία στον κλάδο πώλησης καπνικών προιόντων (χονδρέμποροι, λαινέμποροι). Η πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα πραγματοποιείται μόνο με τη χρήση συγκεκριμένων κωδικών οι οποίοι είναι αυστηρά προσωπικοί και έχουν παραδοθεί στους ανωτέρω εμπορικούς συνεργάτες από τους υπεύθυνους πωλήσεων της JTI.

'Όλες οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα και σχετίζονται με προϊόντα υπηρεσίες και εμπορικά προγράμματα της JTI ισχύουν μόνο για την Ελλάδα. Διευκρινίζεται ότι οι ως άνω πληροφορίες δεν αποτελούν διαφημιστικό υλικό που απευθύνεται στους καταναλωτές


JTI Copyright JT International SA 2016. All Rights reserved.